GEFELICITEERD GESLAAGDEN!!

vmbo bblvmbo kblvmbo gl-tl

 

 

De Merewade TOP klas

We zijn trots op de resultaten die we halen met de TOP-klas. Ruim de helft van de huidige 18 leerlingen stroomt straks door naar een hoger niveau. Daar doen we het voor! lees hier

De TOP-klas is bedoeld voor leerlingen met een vmbo advies, die door een taalachterstand onder hun niveau dreigen in te stromen in het voortgezet onderwijs. Leerlingen met een BBL advies proberen we op KBL-niveau te krijgen, leerlingen met een KBL-advies op GL/TL-niveau.

De TOP-klas is ook bedoeld voor leerlingen met een PrO indicatie, die mogelijk het vmbo-niveau aankunnen.

De TOP klas is gedeeltelijk gehuisvest in het gebouw van OBS Het Mozaïek in Leerdam. Om die reden richtten we ons vorig jaar voor de TOP-klas alleen op de leerlingen uit Leerdam. Gezien de positieve resultaten echter, willen we de TOP klas nu ook openstellen voor leerlingen buiten Leerdam. De lessen vinden 2.5 dag per week plaats in het gebouw van Het Mozaïek en 2.5 dag per week op de vmbo locatie van het Merewade College. De leerlingen reizen samen onder begeleiding op kosten van de school.

Vanaf nu kunnen de basisscholen de leerlingen aanmelden voor de TOP-klas. Voor de procedure verwijs ik u graag naar de flyer en het aanmeldingsformulier.
Heeft u nog vragen over de TOP-klas? Neemt u dan gerust contact op met de heer Pius van Oort, teamleider van het Merewade College (e-mail: pvoort@merewade.nl, tel.: 0183-622728).

 

 

Contactgegevens VR
W. de Vriesrobbéweg 27
4206 AK Gorinchem
tel 0183-622728
fax 0183-628232

teamleider Onderbouw BB en lwoo: Pius van Oort
teamleider ZW, TB en BB: Jos Donjacour
teamleider HA en CT: Erik Blankenstein
teamleider Onderbouw KB en GL Nico van Wijk