logo

0183 626 460

infopro@merewade.nl

Merwedekanaal 8

4206 BC Gorinchem

08:00 - 16:30

Maandag tot vrijdag

Inschrijven en toelating

Brugklas Pro/vmbo

Je kan laten zien wat je kunt, zodat je misschien toch naar het vmbo kunt doorstromen.

Daisy

2016-11-30T08:09:59+02:00

Daisy

Je kan laten zien wat je kunt, zodat je misschien toch naar het vmbo kunt doorstromen.

Niet saai

Ik mag hier veel met mijn handen doen. De kookles vind ik dan het leukst. Het is niet saai want ik kan elke keer iets anders doen.

Daan

2016-11-30T08:22:13+02:00

Daan

Ik mag hier veel met mijn handen doen. De kookles vind ik dan het leukst. Het is niet saai want ik kan elke keer iets anders doen.

Kleine klas

Merewade Praktijkonderwijs is een kleine school en ik zit in een kleine klas. Dat vind ik prettig.

Abdullah

2016-11-30T08:53:22+02:00

Abdullah

Merewade Praktijkonderwijs is een kleine school en ik zit in een kleine klas. Dat vind ik prettig.

Hoe meld je je aan?

De basisschool meldt de leerling aan voor Merewade Praktijkschool met behulp van het inschrijfformulier. 

Wilt u meer weten over de ondersteuning die wij uw kind kunnen bieden? U kunt extra informatie vinden onder het kopje “Over Merewade”. Ook kunt u natuurlijk contact met ons opnemen via e-mail of telefoon.

Wanneer word je toegelaten?

Om toegelaten te worden op Merewade praktijkschool is een schooladvies voor praktijkonderwijs nodig van de basisschool en een indicatie van het Samenwerkingsverband Pasvorm. Als je ouder(s) of verzorger(s) hier meer over willen weten? Laat ze dan contact opnemen met de leerkracht van groep 8 of ons een berichtje sturen. 

Inschrijven voor de brugklas pro/vmbo