Merewade Praktijkschool doneert maar liefst 15 grote zakken kleding voor Stichting S.S.A.A. in Congo.

Merewade Praktijkschool doneert maar liefst 15 grote zakken kleding voor Stichting S.S.A.A. in Congo! Wat doet Stichting S.S.A.A.? Ze helpt kinderen van 13 t/m 18 jaar naar het vinden van een goede en geschikte (vervolg)opleiding in Congo.

Hierbij gaat het om een basisberoepsgerichte opleiding waar zij vooral een vak gaan leren. Met het geleerde vak kunnen de kinderen stevig op eigen benen staan in de maatschappij. Dit zal in de toekomst relevant zijn voor het verbeteren van de ontwikkeling in Congo. Daarnaast zorgt Stichting S.S.A.A dat kinderen niet op straat gaan leven en zich immers niet onder de armoedegrens gaan functioneren.

Als allerlaatste vinden wij het zeer relevant om de bevolking in Congo te laten zien dat het leven niet alleen uit ellende bestaat, echter dat er ook mooie dingen in het leven
gebeuren. Met behulp van de kennis en middelen uit Europa willen wij als stichting S.S.A.A. een stevige bijdrage leveren aan de wederopbouw van Congo. Samen met u kunnen wij zorgen voor een vredige samenleving. Wacht niet langer en kom in actie, samen met stichting S.S.A.A. Congo.

De Stichting S.S.A.A verzamelen veel kleding in voor ze en bieden we ze diverse opties aan! Heb je sportkleding, sportschoenen of andere kleding over die je wil doneren. Dan kan je de kleding altijd op school gewassen afgeven bij je docent lichamelijke opvoeding.