logo

0183 626 460

infopro@merewade.nl

Merwedekanaal 8

4206 BC Gorinchem

08:00 - 16:30

Maandag tot vrijdag

Missie en visie

Ontdekken op Merewade Praktijkschool

Missie

Hulp zo tijdig mogelijk,

in een zo licht mogelijke vorm,

zo dicht mogelijk bij de leerling,

op de meest adequate wijze

en door de meest aangewezen persoon of instelling

zodat de leerling het certificaat haalt dat bij hem/haar past.

Visie

Wij zijn er niet alleen om kennis over te dragen, maar ook om de leerling te leren samenwerken, te leren functioneren in een werksituatie en te leren om zelf uit een probleemsituatie te kunnen geraken. Het type onderwijs dat wij verzorgen is mogelijk dankzij de kleinschalige opzet van de school. De leerlingen krijgen individueel de aandacht die ze nodig hebben. Die aandacht beperkt zich overigens niet tot de leerlingen. Ook de ouder(s)/verzorger(s) spelen een belangrijke rol in onze aanpak. Er zijn dan ook regelmatig contacten met ouder(s)/verzorger(s) om de vorderingen en mogelijkheden van de leerling te bespreken.

Brugklas Pro/vmbo

Je kan laten zien wat je kunt, zodat je misschien toch naar het vmbo kunt doorstromen.

Daisy

2016-11-30T08:09:59+01:00

Daisy

Je kan laten zien wat je kunt, zodat je misschien toch naar het vmbo kunt doorstromen.

Niet saai

Ik mag hier veel met mijn handen doen. De kookles vind ik dan het leukst. Het is niet saai want ik kan elke keer iets anders doen.

Daan

2016-11-30T08:22:13+01:00

Daan

Ik mag hier veel met mijn handen doen. De kookles vind ik dan het leukst. Het is niet saai want ik kan elke keer iets anders doen.

Kleine klas

Merewade Praktijkonderwijs is een kleine school en ik zit in een kleine klas. Dat vind ik prettig.

Abdullah

2016-11-30T08:53:22+01:00

Abdullah

Merewade Praktijkonderwijs is een kleine school en ik zit in een kleine klas. Dat vind ik prettig.